Rune Central

The Official Rune Quake Message Board
It is currently Mon Jun 26, 2017 6:22 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Server Hosting
PostPosted: Tue May 09, 2006 4:24 pm 
Offline

Joined: Tue May 09, 2006 4:21 pm
Posts: 8
I'd be very interested in trying to host another server for the coop mod. Let me know when and if this would be possible. Also, is there a way to play the default maps in the mod? I like the custom maps but it's always nice to jump in and play the good 'ol ID maps from time to time as well.

Thanks,

POP


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue May 09, 2006 4:41 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 3:42 pm
Posts: 158
Location: Croatia
it would be possible whenever you like. it would be nice if you can contact me on some IM service, i use AIM and MSN.

_________________
RocketGuy


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Server Hosting
PostPosted: Tue May 09, 2006 5:27 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
powersofpain wrote:
I like the custom maps but it's always nice to jump in and play the good 'ol ID maps from time to time as well.


Yeah, just type "START" or "E1M5" in the console, for example to vote for that map.


Notes:

1. If you do decide to run the mod, I'd recommend port 26003 so people can remember the port easily, I'm assuming you'd be running it at Intertex and that the port wouldn't be 26000.

2. If you decide to run custom maps, and you don't have to run custom maps by the way, I'd personally recommend running the same ones as coop.runequake.com:26003 so players can switch from server to server, if they please.

3. If you prefer to run other custom maps than coop.runequake.com:26003 runs instead of doing #2, I'd be more than willing to build an installer and intro map for it with screenshots, etc just like the Intro map at coop.runequake.com:26003. and throwing a link to wherever you host the files in the QuakeOne file downloads section.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 10, 2006 9:02 pm 
Offline

Joined: Tue May 09, 2006 4:21 pm
Posts: 8
I've tried typing just a normal map name and it doesn't seem to change for me. I'd love to host the mod but I need you to send me the mod files for the server side host.

Let me know. I added you to my icq but awaiting your authorization.

Pop


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed May 10, 2006 9:15 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
I just logged onto the server and typed "DM6" in the console it said

"Player voted for DM6. 2 more votes required."

It works. You have to wait 2 seconds after connecting to the server for the aliases to be sent to the client.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group