Rune Central

The Official Rune Quake Message Board
It is currently Fri Aug 18, 2017 4:41 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: V. 1.1 bug thread
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 2:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 3:42 pm
Posts: 158
Location: Croatia
if you've found a bug post it here.

_________________
RocketGuy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 30, 2006 4:01 am 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
Lardarse said that with speed run mode on, additional weapons aren't provided on spawn even if a level is earned. He was using listen mode, I don't know if this affects dedicated (LAN/public server).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 30, 2006 7:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 3:42 pm
Posts: 158
Location: Croatia
he was most likely using an old version that does not fix losing xp and level on death in speedrun mode.

_________________
RocketGuy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 30, 2006 12:49 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
Unavoidable consequence of listen server running a dedicated-style mod because client and server share memory in single player mode.

Noted in manual.

Solution: Either don't use speedrun mode in single player or launch -dedicated and connect to it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 2:26 am 
Offline

Joined: Sat Feb 18, 2006 1:27 pm
Posts: 33
Location: Bristol, UK
RocketGuy wrote:
he was most likely using an old version that does not fix losing xp and level on death in speedrun mode.

I tried it on Rocketguy's server when it was running 1.1.088

It's fixed now in 1.1.089

Speedrun mode doesn't like being voted in in single player mode. You need to set teamplay to 2048 manually.

terra4 has no spawnpoints...

And I'm working on getting the spawnpoints "fixed" (meaning in less stupid places, and facing the right way)

LA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 3:52 am 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
Lardarse wrote:
And I'm working on getting the spawnpoints "fixed" (meaning in less stupid places, and facing the right way)

LA


Hey I did a good job on most of the maps :D :D :D

(And I don't speedrun mode will work properly in single player no matter what you do, but I could be wrong)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 12:16 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 18, 2006 1:27 pm
Posts: 33
Location: Bristol, UK
Try setting teamplay 2048 in the console


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 2:15 am 
Offline

Joined: Wed Jul 12, 2006 2:08 am
Posts: 1
every time i logg in, it lets me in for a second, and then loggs me out


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 12, 2006 7:24 am 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
Did you download the maps?

http://www.quakeone.com/rquake

And what client are you using? If you aren't using ProQuake, JoeQuake, Qrack or DarkPlaces, you should get one of those engines, other engines generally have a fault that prevent them from proper internet play in a lot of circumstances (the latter 3 being better looking, ProQuake is reliable and oldskool GLQuake style):

Engines Download Page


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 19, 2006 5:19 am 
Offline

Joined: Wed Jul 19, 2006 5:11 am
Posts: 1
Location: Oregon, USA
Probably not the right thread for this, but the map sm40zwei (The Box Factory) is not fully coop compatible, there's an ambush room that shuts a door behind you and no one can get back into the ambush room after everyone in there dies...

Sajt and I ran into this on the coop.runequake.com:26003 server today, we disconnected at this point to get some sleep :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 19, 2006 5:35 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 3:42 pm
Posts: 158
Location: Croatia
thanks for the report, i'm on it.

EDIT: fixed

_________________
RocketGuy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 2:04 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1602
Location: Ohio
My GAIM doesn't work, it is a GAIM bug and no updates are available. I cannot MSN. Check private messages, RocketGuy.

We will have to IRC at irc://irc.gamesurge.net/quakeone


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group