Rune Central

The Official Rune Quake Message Board
It is currently Fri Oct 19, 2018 10:17 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: SZ_SpaceOverflow
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 6:43 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio
SZ_SpaceOverflow

Anyone know what causes this? It tends to occur only when using textures with JoeQuake on rare occasions when connecting to a server. I tend to get it sometimes when connecting to xctf.clan-rum.org . I'm not the only one who has experienced it, so have Yellow No. 5. It get it with JoeQuake, he gets it using JQPro.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 30, 2005 1:58 pm 
Offline

Joined: Mon May 02, 2005 4:41 am
Posts: 18
If you mean "SZ_GetSpace: overflow ...", you can find an explanation for that and other engine issues in my Q1 ToolTips here: http://user.tninet.se/~xir870k/tooltips.txt.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group