Rune Central

The Official Rune Quake Message Board
It is currently Wed Aug 12, 2020 10:09 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 
Author Message
 Post subject: HELP FOR BRAZILIAN PLAYER!!!!
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 2:47 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
Hi all the gotten passionate ones for Quake! It would like to know if they alguem can help me! I did not obtain to use the LOCS (%L %H etc... LOCATION) of the JoeQuake in version 0.15! It would like to know if to these commands in the Joequake and as it is! Please, they forgive any thing, I am Brazilian and I have difficulties in the English! Good week to all!


:wink: :)

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 2:54 am 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio
I don't think JoeQuake 0.15 has loc file support. I'm pretty sure it doesn't.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 5:54 am 
Offline

Joined: Thu Jan 15, 2004 6:10 am
Posts: 76
Location: Portugal
Coaster joequake não é bom cliente de dm é mais usado para single player... experimenta ezquake e fuhquake que são clients proprios para dm... fica bem!

P.s--> se precisares de ajuda estou aqui do outro lado do oceano...eheheh

um abraço

Trinca

_________________
http://trinca.no.sapo.pt


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:51 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
trinca wrote:
Coaster joequake não é bom cliente de dm é mais usado para single player... experimenta ezquake e fuhquake que são clients proprios para dm... fica bem!

P.s--> se precisares de ajuda estou aqui do outro lado do oceano...eheheh

um abraço

Trinca


hehe grande trinca! =]
bom amigo, veja bem, o ezquake e o fuhquake não sao somente clientes de QW?! jogo QW tambem... mais fico mais no QN, onde o JoeQuake e o melhor executavel... saberia me dizer se a algum FUH ou algum EZQUAKE que de para jogar QN?! abracos!

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:54 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
Baker wrote:
I don't think JoeQuake 0.15 has loc file support. I'm pretty sure it doesn't.


Certain Baker, but sees well, Joequake 0,31 supports this type of option (loc, location)! does not know if some of them allows! Pro, 0,14, 0.15? Debtor!

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:16 am 
Offline

Joined: Thu Jan 15, 2004 6:10 am
Posts: 76
Location: Portugal
não sei.. :) nem temos server´s de QN aqui em Portugal! :) pede ao joe pode ser que ele meta...

_________________
http://trinca.no.sapo.pt


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:11 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio
Coaster wrote:
Baker wrote:
I don't think JoeQuake 0.15 has loc file support. I'm pretty sure it doesn't.


Certain Baker, but sees well, Joequake 0,31 supports this type of option (loc, location)! does not know if some of them allows! Pro, 0,14, 0.15? Debtor!


JoeQuake 0.30 was made by a Brazialian who added those features into JoeQuake. I know what you are talking about. But that wasn't a true JoeQuake release by Jozsef Szalontai.

Here is an option, you can use QRack which is a modded JoeQuake 0.14 with most ProQuake features added in and it does have loc file support.

QRack EZ Installer

I think it is great when people do things like that Brazilian modified JoeQuake 0.30 but they need to release their source code otherwise they can never be updated or assimiliated.

Here is a thread on JoeQuake 0.30X I found on this forum:

http://forums.runecentral.com/viewtopic.php?t=461

But no one was able to find the source, and I've never found a working link for it.

If someone provides me a working link to it, I could document at least what was added into it.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:17 pm 
Offline
quake.intertex.net
User avatar

Joined: Sat Nov 15, 2003 7:39 pm
Posts: 243
Location: Kansas City!
I have the source to "ProBR" which is a Proquake BRAZILIAN quaker's engine. There are alot of quakeworld-ish things that differ from us USA NETQuake players. I for one dont like the luma colors on team jerseys and automatic team messages on death spawn item grab and powerup takes :< but hey im a purist! Go figure.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 9:54 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio
I've heard some weird things were incorporated in that JoeQuake 0.30X. I'd just like to see what they are and document them.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 12:01 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
trinca wrote:
não sei.. :) nem temos server´s de QN aqui em Portugal! :) pede ao joe pode ser que ele meta...


nao conhecu o joe =[
vc poderia fazer esse grande favor a mim trinca?! não sabia que vc era de Portuga! muito legal! ;) abraços!

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 12:05 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
Baker wrote:
Coaster wrote:
Baker wrote:
I don't think JoeQuake 0.15 has loc file support. I'm pretty sure it doesn't.


Certain Baker, but sees well, Joequake 0,31 supports this type of option (loc, location)! does not know if some of them allows! Pro, 0,14, 0.15? Debtor!


JoeQuake 0.30 was made by a Brazialian who added those features into JoeQuake. I know what you are talking about. But that wasn't a true JoeQuake release by Jozsef Szalontai.

Here is an option, you can use QRack which is a modded JoeQuake 0.14 with most ProQuake features added in and it does have loc file support.

QRack EZ Installer

I think it is great when people do things like that Brazilian modified JoeQuake 0.30 but they need to release their source code otherwise they can never be updated or assimiliated.

Here is a thread on JoeQuake 0.30X I found on this forum:

http://forums.runecentral.com/viewtopic.php?t=461

But no one was able to find the source, and I've never found a working link for it.

If someone provides me a working link to it, I could document at least what was added into it.


I understand Baker! :) You this correct one when saying that he was a Brazilian! If deceit I do not know who to me made the Brazilian Joe. I will try to catch the code source and I will pass the you! It wants to say then that this Qrack would be so good how much the Joe and still would possess the LOCS to which wants! Great and Debtor

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 12:10 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
page of my clan in BRAZIL...

JOEQUAKE BRAZIL -> http://www.akquake.cjb.net

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 12:39 am 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 6:21 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
Yes! I placed link, to have information, in case that they want some archive for download that still they do not have etc...; ]

PS: This configuration is valid for which version of the Joe?? thanks!

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:54 am 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
Baker?

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 4:03 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio
Those are in the commands list for the 0.30 X you linked. I started it up and typed "cmdlist" to look for differences. Other than the loc support, that's what I found.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 8:18 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 09, 2005 2:46 am
Posts: 13
Lamentable! Commands of 0,30 I have! he wanted of the other versions! Which other customers of QuakeNet you recommend to me!

_________________
hi!
bye!
:]


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 8:35 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 09, 2003 10:47 pm
Posts: 1612
Location: Ohio
I use JoeQuake 0.15 myself and it's great. It doesn't have loc support, but I don't play CTF much or another team game where that would be helpful.

If you play team games or even if not, QRack is always a good choice.

Beyond that, other than JoeQuake, QRack and ProQuake there aren't any NetQuake clients that I know of that are good for multiplayer play that don't have some sort of major drawback.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group